«Вогнем і Ножем» – не просто ресторан. Тут формуються культура та тренди гастрономічних широт, які ви можете відчувати щодня. Бездоганне і якісне обслуговування, особливий настрій комфорту і смачна до неможливості кухня. Запрошуємо познайомитися та стати близькими друзями.
Екстер’єр
Гармонія і заспокоєння. Перше, що відчуваєш, коли заходиш на територію ресторану «Вогнем і Ножем». Стильний дизайн закладу, витримані кольори, скляні стіни і тиша, спокій та парк навколо – все це створює неймовірну симфонію умиротворення посеред гамірного міста. Адже знаходиться ресторан у парку Національного Відродження за адресою Злуки, 14В.
Дістатися до нього можна пішки. Тому додаткової атмосферності додають короткі прогулянки від місця паркування, які дозволяють вдихнути свіжого повітря й налаштуватися на приємний відпочинок.
До ресторану ведуть облаштовані та освітлені доріжки, тому в темну пору доби – жодних незручностей. Одна – від Співочого поля, інша від еко-парковки на вул. Злуки (навпроти магазину «Білий лебідь»).
Інтер’єр
Заходимо всередину і потрапляємо у місце, наповнене унікальною атмосферою, де подбали про можливість різних форматів святкувань та проведення часу. Кава з друзями, обід із сім’єю, романтичні побачення з коханими, бенкети, весілля, дні народження, робота – ділові зустрічі, конференції, круглі столи…
Для цього є три локації – літні тераси, основна зала та зала внизу. За вашими побажаннями для святкувань можна замовити живу музику, діджея, фуршет, декорування, – все аби ваше свято було унікальним та особливим.
І найприємніше… Бо якби інтер’єр міг звучати, то робив би це пряними світанками, ранковим туманом, свіжістю дібров та шелестом листя. Він міг би озиватися легким вітром та літньою грозою…
Кухня
Уявили? А тепер – про кухню, у якій майстерно переплелися традиційні смаки з оригінальним підходом та стильною подачею. Творчі задуми та гастрономічні експерименти дарують неповторний смак, який піднесе вас до самих вершин гастрономічного задоволення. Кожна страва – справжня симфонія смаку, яка віртуозно знаходить відгук в смакових вподобаннях найвибагливішого гурмана. У меню представлені страви із європейської кухні. І основна родзинка – м’ясо, яке тут ферментують самі. Й, до прикладу, рібай витримують 21 день перед приготуванням. Зроблено усе для того, аби ваші гостини в ресторані були духмяно-смачними і затишно-красивими.
Приходьте, аби переконатися в цьому самі!
Графік роботи:
Понеділок – Неділя : 11.00 – 22:00
Тел.: +380 (67) 555 73 33
Insta https://www.instagram.com/vognem_i_nozhem/?igshid=c64u47crmk9a